Втори е лидерът на Възраждане“ Костадин КостадиновБезапелационен първенец по преференции в

...
Втори е лидерът на Възраждане“ Костадин КостадиновБезапелационен първенец по преференции в
Коментари Харесай

Славена Точева от ГЕРБ-СДС отново първенец по преференции на вота във Варна

Втори е водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов

Безапелационен отличник по преференции в Трети МИР-Варна и на този избор е Славена Точева от ГЕРБ-СДС. Тя е сложена под №4, само че печели персоналния избор на 7306 гласоподаватели, подобрявайки резултата си от април предходната година, когато се издигна от 25-то на второ място с 6805 преференции и дебютира като депутат. Точева бе народен представител и в 46 и 47 Народно заседание.

След чаровната дама, която в предишния парламент бе измежду остриетата на опозицията, втори резултат има водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов, който е събрал 5913 преференции - двойно повече по отношение на вота през ноември предходната година. Трети е лидерът на „ Продължаваме промяната “ Даниел Лорер с 4926 преференции. В листата на Политическа партия се отличава и някогашният регионален шеф Благомир Коцев, събрал 1042 желания.

Ярка преднина пред лидера Атанас Атанасов записва втората в листата на „ Демократична България “ Стела Николова. За нея са дали своят вот 3077 души, а за Атанасов – 898. Бившата общинска съветничка и юрист е от квотата на " Да, България ". Тя бе народен представител в 46 Народно събрание още веднъж с огромен преференциален избор. Силен бе той и на изборите предишния ноември, само че тогава Демократична България вкара в Народното събрание единствено тогавашния лидер на листата Стоян Михалев.

Изненада има и при Движение за права и свободи. Там петият в листата лидер на младежкото Движение за права и свободи Хълми Белев е с максимален брой преференции – 643, до момента в който лидерът и дълготраен народен представител от Варна Ерджан Ебатин е събрал 542.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР